Zo kunt u dit waardevolle fonds steunen

 

Wilt u steunen met een gift? Schrijf een bedrag over op de giftenrekening van KU Leuven. Via de gestructureerde mededeling wordt dit bedrag geboekt op rekening van het J. De Wever fonds voor Prostaatkankerpreventie:

 

IBAN: BE45 7340 1941 7789 – BIC: KREDBEBB

Gestructureerde mededeling: +++ 400/0005/97395 +++

 

Vanaf een bedrag van 40,- euro ontvangt u een fiscaal attest van de KU Leuven.

 


Bedrijfssponsors

Het J. De Wever fonds voor Prostaatkankerpreventie organiseert regelmatig activiteiten die u als bedrijf kunt sponsoren.

 

U ontvangt steeds een factuur voor uw inbreng. Zo geniet u op fiscaalvriendelijk wijze van interessante returns voor uw onderneming.

 

Interesse? Neem contact op met Jef De Wever. Of vul het onderstaande formulier in. Dan volgen we uw vraag op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Legaat

Wenst u een deel van uw nalatenschap aan de KU Leuven bij testament over te maken? Dat kan onder de vorm van een legaat.

 

Een legaat kan zowel een geldsom omvatten als een waardevolle collectie of een gebouw.

 

Bij een legaat aan de universiteit blijven de successierechten beperkt tot 8,8%, op voorwaarde dat de erflater op het ogenblik van overlijden zijn fiscale woonplaats in het Vlaamse gewest heeft.

 

U kunt ook gebruiken maken van een duo-legaat. Dan schenkt u een deel van uw nalatenschap aan KU Leuven en de universiteit betaalt de successierechten op haar deel en ook op wat u aan uw andere erfgenamen nalaat. Het duo-legaat laat u niet alleen toe onze universiteit te steunen. U kan er uw erfgenamen tevens meer mee geven.

 

Gedetailleerde info kan u daarover krijgen via uw vertrouwde notaris of bij het Leuvens Universiteitsfonds.